Demolări

Oferim servicii complete de demolări, asigurând nu doar eficiența procesului, ci și gestionarea responsabilă a deșeurilor rezultate.

...

Consultanță pentru a identifica necesitățile specifice

Evaluăm structura, identificăm riscurile și stabilim strategii pentru un proces sigur și eficient.

Planificare Detaliată a Demolării: După evaluare, elaborăm un plan detaliat de demolare, care include proceduri specifice pentru gestionarea materialelor rezultate din demolare. Planificarea riguroasă asigură eficiența și siguranța întregului proces.

Demolare Profesională: Echipa noastră de specialiști în demolări implementează planul în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță și eficiență. Fie că este vorba despre clădiri industriale, comerciale sau rezidențiale, asigurăm o demolare precisă și controlată.

Sortare și Recuperare Materiale: În timpul procesului de demolare, materialele rezultate sunt sortate în mod eficient pentru a identifica cele reciclabile și cele care pot fi valorificate. Remat Brașov are facilități moderne de sortare pentru a maximiza recuperarea de resurse utile.

Transport Responsabil al Deșeurilor: Materialele rezultate din demolare sunt transportate către facilitățile noastre cu maximă responsabilitate. Utilizăm proceduri conforme cu reglementările de mediu pentru a minimiza impactul asupra mediului.

Valorificare și Reciclare: Materialele reciclabile sunt direcționate către procesele noastre avansate de valorificare, contribuind astfel la economia circulară și la reducerea consumului de resurse naturale.

Gestionare a Deșeurilor Periculoase: Dacă proiectul implică deșeuri periculoase, ne ocupăm de gestionarea lor în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță și conform normelor legale.

...

30 de depozite și puncte de colectare la nivel național asigură parcursul procesării anuale de peste 200.000 de tone de deșeuri reciclabile și nereciclabile.