Transportul deșeurilor

De la preluare la destinație, ne asigurăm că fiecare transport de deșeuri este urmărit cu atenție pentru a garanta siguranța, conformitatea și eficiența.

Mai mult decât o simplă mișcare de materiale

Veriga esențială în lanțul nostru de gestionare a deșeurilor, unde eficiența și responsabilitatea sunt elementele cheie.

Planificare Transparentă: Încă de la planificare, stabilim rute și programe de transport care să minimizeze impactul asupra mediului și să asigure livrarea eficientă a deșeurilor la destinație.

Monitorizare GPS: Fiecare vehicul de transport este echipat cu sisteme GPS de înaltă precizie pentru a oferi o monitorizare în timp real. Acest aspect asigură că locația și starea transportului pot fi urmărite în orice moment.

Evidența Marfă: Fiecare transport include evidența detaliată a mărfii încărcate, inclusiv tipurile specifice de deșeuri și cantitățile transportate. Această evidență este esențială pentru asigurarea trasabilității și pentru conformitate cu reglementările locale și internaționale.

Gestionarea Urgențelor: În cazul deșeurilor periculoase sau a situațiilor de urgență, trasabilitatea ne permite să intervenim rapid și eficient, minimizând riscurile și impactul asupra mediului.

Rapoarte Detaliare: Furnizăm rapoarte periodice care includ informații detaliate privind traseul, cantitatea de deșeuri transportate și orice alt aspect relevant. Aceste rapoarte contribuie la transparența și responsabilitatea întregului proces.

Siguranța Șoferilor și a Mediului: Trasabilitatea în transport ne permite să monitorizăm și să îmbunătățim continuu practicile de siguranță, asigurându-ne că șoferii noștri respectă cele mai înalte standarde de conducere și că se evită incidentele.